Product filter

Breedte (cm)
Kapstokken
Kapstokken

Op zoek naar kapstokken? Bezoek kapstokkendirect.nl en bestel veilig en snel online. ✓ Ruim assortiment ✓ Kwaliteitsproducten

Subcategorieën

 • Design kapstokken

  Bent u op zoek naar een exclusieve kapstok? Een echte verfraaiing voor uw hal of ontvangstruimte? Wij bieden een ruim assortiment zeer mooie kapstokken met een exclusief design. Vrijstaande kapstokken of kapstokken voor bevestiging aan de muur. Ontworpen door gerenommeerde ontwerpers en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

 • Garderoberekken

  Voor wie hecht aan flexibiliteit biedt een garderoberek uitkomst. Geplaatst tegen een wand of vrij in de ruimte: als de inrichting regelmatig verandert, is het wel zo prettig dat ook het garderoberek gemakkelijk een nieuwe plek kan krijgen. Smaakvolle oplossingen zijn er genoeg, met of zonder wieltjes, met haken of hangers.

  NEEM CONTACT OP

 • Hakenprofielen

  Wat is functioneler dan een rij kledinghaken aan de wand? Daarin voorzien de hakenprofielen uit de serie Tertio van Van Esch.  Deze profielen met jashaken zijn verkrijgbaar in diverse modellen en in veel verschillende lengtes. Door het transparante design laten de diverse modellen uit de Tertio serie zich gemakkelijk combineren. Maatwerk is hierbij mogelijk.

 • Wandkapstokken

  Een mooie wandkapstok is praktisch en een aanwinst voor uw muur. Voor ieder interieur hebben wij een stijvolle oplossing zodat u een plek heeft om uw jassen op te hangen. Er zijn wandkapstokken met haken en wandkapstokken met kledinghangers. Er is altijd een oplossing te vinden!

 • Staande kapstokken

  Wij bieden een ruim assoriment stijlvolle staande kapstokken voor in uw huis of kantoor. Er zijn diverse modellen, van klassiek tot modern. Ook voor uw interieur hebben wij een passend model.

 • Kapstokhaken

  Wij bieden een uitgebreide keuze in jashaken, ook wel kapstokhaken genoemd. De jashaken zijn gemaakt van hoogwaardig RVS in geborstelde (mat) of gepolijste (glans) uitvoering. Ook zijn er haken in chroom en nikkel. Er zijn verschillende modellen, voor één of meerdere jassen en hoedhaken. Alle haken worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

 • Magnetische kapstokken

  Een kapstok is niet overal direct te monteren. Een magnetisch kapstok, die in een handomdraai op iedere metalen ondergrond te bevestigen is, biedt dan uitkomst. De magneten zijn dusdanig krachtig dat ze gemakkelijk het gewicht van een of meerdere colberts kunnen dragen. Bijkomend voordeel is dat ze ook nog eens decoratief zijn.

 • Kledinghangers

  Een goed ontworpen kleerhanger is allereerst functioneel. Door de specifieke vorm kunnen jassen er gemakkelijk overheen worden gehangen. De kledinghanger biedt daarnaast, als een stevige schouderpartij, ruim voldoende ondersteuning. Maar is de jas eenmaal verdwenen, en de kleerhanger prominent in het zicht, dan mag hij door zijn vormgeving schitteren.

 • Garderobebanken
 • Lockers

  Jassen of tassen kunt u kwijt in een locker. Bij ons heeft u de keuze uit direct leverbare stalen lockers of houten lockerkasten. Onze lockers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en in diverse kleuren.

 • Accessoires

  Passende accessoires voor bij uw kapstok of garderobe. Paraplubakken, bijzettafels, brochurehouders, papierbakken en spiegels voor in uw hal of ontvangsruimte.

per pagina
Toont 1 - 24 van 303 producten