Lockers

Wilt u uw garderoberuimte uitrusten met mooie en veilige lockers? Ontdek ons uitgebreide assortiment in lockers van het merk Van Esch. In een locker kunnen uw medewerkers of uw bezoek veilig kleding en persoonlijke eigendommen opbergen. Een locker is eigenlijk een persoonlijke kledingkast die u ook kunt afsluiten. In ons assortiment vindt u grotere lockers waarin u jassen kunt ophangen. Maar wij hebben ook kleinere lockers die geschikt zijn om een tas op te bergen. De Van Esch lockers zijn direct leverbaar in een houten of stalen uitvoering.

Lockerkast kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €255,00 - €369,00

    € 255,00 - € 369,00

Materiaal

Materiaal

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Schoolkluisjes

De lockers van Van Esch kunnen ook gebruikt worden als schoolkluisjes. Deze lockers zijn voorzien van een cilinderslot maar kunnen ook geleverd worden met een handslot, Eurolock pincodeslot of ander sluitsysteem. Daarbij kunnen de lockers worden voorzien van een nummerplaatje zodat de studenten deze gemakkelijk terug kunnen vinden. Om te voorkomen dat studenten spullen op de lockers leggen, is het mogelijk om bovenop de lockers een schuine kap te plaatsen. In de kluisjes is er genoeg ruimte voor het opbergen van een jas, tas of schoolboeken. Zo kunt u de lange lockers combineren met de kleine vierkante lockers.

Locker als kledingkast

Naast dat lockers in veel openbare ruimtes gebruikt worden, kan een locker ook dienen als kledingkast. Doordat onze lockers bestaan uit staal met een poedercoat geeft het direct een industriële look aan uw interieur. Daarbij kunt u verschillende lockers ook gemakkelijk combineren om een speelser effect te krijgen.

Houten lockers voor een mooie garderobe

Gaat u voor de chique uitstraling? Dan zijn de houten lockers van Van Esch geschikt voor u. De Aquarius lockers zijn te verkrijgen in 30 verschillende uitvoeringen. Daarbij heeft u keuze uit verschillende breedtes en kleuren. Hierdoor kunt u de lockers gemakkelijk samenstellen naar uw wensen.

Vrijblijvend & persoonlijk advies

Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Wij helpen u bij het vinden van de juiste locker. Bel ons op 024 - 206 1340 of mail naar: info@noviostores.nl.