Staande kapstokken

Een staande kapstok kan een mooi pronkstuk zijn van de entree van uw woning of kantoor. Een mooie kapstok  geeft meteen de sfeer weer die men kan verwachten bij de rest in het gebouw. Wij hebben een breed assortiment aan stijlvolle staande kapstokken zodat er altijd eentje is die aansluit bij uw interieur. Van design kapstokken tot praktische kapstokken met hangers. 

 

Staande kapstok kopen?
Category image

Er zijn 87 producten.

Item 1-24 van 87 in totaal item(s)

Actieve filters

Industriële kapstokken

De uitstraling van een staande kapstok is net zo belangrijk als de functionaliteit. Neem de Van Esch Chase G Garderobestandaard. Deze staande kapstok is door zijn industriële look een eyecatcher voor elke ruimte. Naast de uitstraling is de Chase G ook ruimtebesparend door de vele haken waar jassen aan opgehangen kunnen worden. Daarbij is hij te verkrijgen in maar liefst 5 kleuren, passend voor in ieder interieur. 

Zwarte staande kapstok

Een chique, klassieke en gangbare kleur voor een staande kapstok. Bij Kaptsokkendirect.nl hebben wij verschillende designer merken zoals Van Esch, Unilux en Cascando. De Unilux staande kapstok Accueil is een functionele kapstok met een mooie metaal zwarte look. Door de draaibare kroon kunnen er verschillende jassen langs elkaar gehangen worden.