Garderoberekken

Flexibel en overzichtelijk jassen en tassen ophangen? Garderoberekken kunt u plaatsen waar u wilt. Tegen een muur of in een vrije ruimte. Verplaatst gemakkelijk het garderoberek met of zonder wieltjes. Ontdek ons uitgebreide assortiment in garderoberekken. 

Garderoberek kopen?
Category image

Er zijn 53 producten.

Item 1-24 van 53 in totaal item(s)

Actieve filters

Product bekijken
Van Esch Tertio zwenkwiel
Prijs € 19,00

Ilium zwenkwiel

Garderoberek met kapstok

Het oogt opgeruimd en het is makkelijk in gebruik. Zo kunt u met kledinghangers jassen ophangen, maar er zijn ook rekken met kapstok zoals de Tertio EV2 van Van Esch. Deze rekken hebben een grote capaciteit waardoor zij geschikt zijn voor ruimtes waar veel mensen komen. 

Garderoberek zwart of wit?

Voor elke ruimte hebben wij een geschikt garderoberek. Zoekt u een rek in het zwart, wit zilver of grijs? Gaat u voor de klassieke uitstraling of kiest u voor een designer rek van Van Esch? Hang jassen in stijl op met het ontwerp van designer Frans de la Haye. Dit product kunt u gemakkelijk in elkaar schuiven en is handig in gebruik dankzij de bijpassende kledinghaken.

Accessoires

Bij Kapstokkendirect.nl heeft u keuze uit veel verschillende accessoires. Zo kunt u een garderoberek gemakkelijk verplaatsen door het plaatsen van wieltjes en paraplu’s netjes opbergen zonder dat de vloer nat wordt met het paraplurek van Basic.