F

Garderoberekken

Flexibel en overzichtelijk jassen en tassen ophangen? Garderoberekken kunt u plaatsen waar u wilt. Tegen een muur of in een vrije ruimte. Verplaatst gemakkelijk het garderoberek met of zonder wieltjes. 

Garderoberek kopen?
Category image

Er zijn 36 producten.

Item 1-24 van 36 in totaal item(s)

Actieve filters

Product bekijken
Van Esch Tertio zwenkwiel
Prijs € 14,50

Ilium zwenkwiel

Garderoberek met kapstok

Een garderoberek is makkelijk in gebruik. Zo kunt u met  kledinghangers jassen ophangen, maar ook een garderoberek aanschaffen met kapstok zoals de Tertio EV2 van Van Esch. Deze garderoberekken hebben hierdoor een grote capaciteit waardoor zij geschikt zijn voor ruimtes waar veel mensen komen. 

Garderoberek zwart of wit?

Voor elke ruimte hebben wij een geschikt garderoberek. Garderoberek in het zwart, wit zilver of grijs? Gaat u voor de klassieke uitstraling of kiest u voor een desinger rek van Van Esch. Hang jassen in stijl op met het ontwerp van designer Frans de la Haye. Dit garderoberek kunt u gemakkelijk in elkaar schuiven en is handig in gebruik met de bijpassende kledinghaken. 

Garderoberek accessoires

Bij Kapstokkendirect.nl heeft u keuze uit verschillende accessoires voor garderoberekken. Zo kunt u een garderoberek gemakkelijk verplaatsen door het plaatsen van wieltjes en paraplu’s netjes opbergen zonder dat de vloer nat wordt met het paraplurek van Basic.