Magnetische kapstokken

Een kapstok is niet overal direct te monteren. Een magnetische kapstok heeft u in een handomdraai geplaatst op stalen wanden of metalen meubelen. Deze magnetische kapstokhaken zijn dusdanig krachtig dat zij gemakkelijk meerdere jassen kunnen dragen. Niet boren, gemakkelijk monteren en verplaatsen. De meest flexibele kapstokhaak voor al uw colberts, jassen en tassen.

Magnetische kapstok kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €39,00 - €175,00

    € 39,00 - € 175,00

Materiaal

Materiaal

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Serie Kapstok

Serie Kapstok

Er zijn 18 producten.

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Kapstokhaken zwart of grijs?

Bij Kapstokkendirect.nl hebben wij magnetische kapstokhaken met een mooie en chique look. Met onder andere de kapstokhaken van het designmerk Van Esch. Deze fraai afgewerkte kledinghaken kunnen ook in combinatie met kledinghaken gebruikt worden, zoals bij de Terito 16 Magnéfique. Perfect voor het ophangen van blazers. 

Kledinghaken van Van Esch

Van Esch is een familiebedrijf dat sinds 1972 helpt bij het creëren van de perfecte entree. De designer kapstokken en kledinghaken van Van Esch laten een ruimte er opgeruimd en stijlvol uitzien. Alle onderdelen worden in eigen fabriek gemaakt door een vast team van bevlogen ambachtslieden. Vakmanschap en kwaliteit is wat de kapstokken en kledinghaken van Van Esch uitstralen.