Onze merken

 • Basic kapstokken

  Basic kapstokken

  Basic Kapstokken staat voor eenvoud, functionaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Als u op zoek bent naar een kapstok die niet alleen praktisch is, maar ook een tijdloos ontwerp heeft dat naadloos past bij elke inrichting, dan zijn de kapstokken uit het Basic assortiment de perfecte keuze voor jou. Naast kapstokken bieden we ook afzetsystemen en andere accessoires aan onder het merk Basic.

 • Cascando

  Cascando

  Cascando is een Nederlands interieurmerk en staat bekend om zijn prachtig ontworpen producten, ideaal voor zowel op kantoor als thuis. Met een internationaal team van ontwerpers streeft Cascando naar kwaliteit in elk aspect van zijn werk. Het bedrijf ontwerpt en produceert al zijn producten in eigen beheer, met een focus op vernieuwing en consistentie. Het assortiment bestaat onder andere uit kapstokken, garderoberekken, kledinghangers, paraplubakken en wandgarderobes. Maar ook brochurehouders, zitelementen, tafels, whiteboards en prullenbakken.

 • Didheya

  Didheya

  Didheya is een hoogstaand Spaans bedrijf dat zich toelegt op het ontwerp en de productie van accessoires en decoratieve elementen in roestvrij staal en aluminium. Veel van deze producten werden gemaakt in nauwe samenwerking met gerenommeerde industrieel ontwerpers.

 • Formani kapstokken

  Formani kapstokken

  Formani staat bekend om zijn focus op elegantie en functionaliteit. Met een unieke collectie van hoogwaardige kapstokken weet Formani een perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en praktisch gebruik. Het Nederlandse bedrijf werkt samen met toonaangevende ontwerpers als Piet Boon, Edward van Vliet, Tord Boontje en Bertram Beerbaum. Noviostores.nl is dealer van Formani en u kunt alle producten bij ons bestellen. 

 • Intersteel garderobes

  Intersteel garderobes

  Intersteel staat bekend om zijn innovatieve benadering van design en vakmanschap. Met een passie voor kwaliteit en oog voor detail, weet Intersteel garderobes te creëren die zowel stijlvol als functioneel zijn. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het een aanwinst is voor elke ruimte.

 • Spinder Design

  Spinder Design

  Sterk in staal, dat is Spinder Design. Al ruim 50 jaar is dit Nederlandse merk pionier in het creëren van slimme en stoere meubelen van staal. Hun missie? Het leven makkelijker en mooier maken met een oog op de toekomst en de natuur. Met een focus op duurzaamheid door te werken met gerecycled materiaal. Minimalistisch, multifunctioneel en ijzersterke designs. Maak indruk met de prachtige producten van Spinder Design. Ontdek het ruime assortiment bij Kaptstokkendirect.nl. 

 • Unilux

  Unilux

  Unilux kapstokken: stijl, functionaliteit en vakmanschap komen samen om uw hal of woonruimte te transformeren. Unilux staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, duurzame materialen en geweldige kwaliteit. Ontdek het assortiment met unieke magnetische jashaken, ruime staande kapstokken of stijlvolle wandkapstokken.

 • Van Esch

  Van Esch

  Van Esch is een Nederlands familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van garderobesystemen en entreeaccessoires. Sinds 1972 werken zij aan 'The Perfect Entrance',  de perfecte entree van uw woning of bedrijfspand. Van Esch werkt samen met ontwerpers uit binnen- en buitenland en voorziet de uitgebreide collectie regelmatig van nieuwe producten die voldoen aan de wensen van de tijd.

  Het assortiment bestaat uit hoogwaardige producten. Van garderobesystemen tot lockers, brochurestandaards tot vitrines, maar ook van spiegels tot sidetables. De tijdloze ontwerpen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, musea en hotels maar ook  thuis.