Onze merken

 • Basic kapstokken

  Basic kapstokken

  Onder de naam Basic voeren wij een gevarieerd assortiment kapstokken en accessoires met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 • Cascando

  Cascando

  Cascando is een Nederlands interieur design merk. Stuk voor stuk prachtig ontworpen producten voor op kantoor of thuis. Cascando staat voor kwaliteit en werkt met een internationaal team designers. Cascando ontwerpt, produceert en assembleert de producten in eigen beheer. Alles is erop gericht om vernieuwende en unieke producten te ontwerpen met een eigen identiteit. De stijl, vorm en functie moet bijdragen aan het verbeteren van het werkklimaat in een open kantoorruimte. De kwaliteitsstandaarden liggen hoog als het gaat om materiaalkeuze, detailafwerking en duurzaamheid. Het assortiment bestaat onder anderen uit kapstokken, garderobe rekken, kledinghangers, paraplubakken en wandgarderobes. Maar ook brochurehouders, zitelementen, tafels, whiteboards en prullenbakken.

 • Didheya

  Didheya

  Didheya is een hoogstaand Spaans bedrijf dat zich toelegt op het ontwerp en de productie van accessoires en decoratieve elementen in roestvrij staal en aluminium. Veel van deze producten werden gemaakt in nauwe samenwerking met gerenommeerde industrieel ontwerpers.

  De Kursaal in San Sebastian en het Guggenheim Museum Bilbao zijn twee unieke gebouwen waar de accessoires van Didheya zijn te vinden. Heeft u interesse in een Didheya product wat niet in onze shops te vinden is? Graag horen wij uw wensen zodat we een passende aanbieding kunnen maken.

 • Formani kapstokken

  Formani kapstokken

  Formani biedt een exclusief assortiment deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag. Het Nederlandse bedrijf werkt samen met toonaangevende ontwerpers als Piet Boon, Edward van Vliet, Tord Boontje en Bertram Beerbaum. Noviostores.nl is dealer van Formani en u kunt alle producten bij ons bestellen. Neem contact met ons op als u een product dat u zoekt niet kunt vinden, we helpen u graag!

 • Intersteel garderobes

  Intersteel garderobes

  Ontdek ons ruime assortiment aan de garderobe producten van Intersteel. De producten hebben een elegant design en zijn van hoge kwaliteit. De collectie van Intersteel bestaat uit jashaken, kapstokhaken en garderobes in diverse kleuren en uitvoeringen. Zo is er voor elke woonstijl een bijpassende productlijn beschikbaar. 

 • Spinder Design

  Spinder Design

  Sterk in staal, dat is Spinder Design. Al ruim 50 jaar is dit Nederlandse merk pionier in het creëren van slimme en stoere meubelen van staal. Hun missie? Het leven makkelijker en mooier maken met een oog op de toekomst en de natuur. Met een focus op duurzaamheid door te werken met gerecycled materiaal. Minimalistisch, multifunctioneel en ijzersterke designs. Maak indruk met de prachtige producten van Spinder Design. Ontdek het ruime assortiment bij Kaptstokkendirect.nl. 

 • Unilux

  Unilux

  Het Franse Unilux biedt een ruim assortiment producten voor inrichting van de werkplek, voornamelijk kapstokken en verlichting. Allemaal hoogwaardige en betaalbare artikelen waar over nagedacht is. 

 • Van Esch

  Van Esch

  Van Esch is een Nederlands familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van garderobesystemen en entreeaccessoires. Sinds 1972 werken zij aan 'The Perfect Entrance',  de perfecte entree van uw woning of bedrijfspand. Van Esch werkt samen met ontwerpers uit binnen- en buitenland en voorziet de uitgebreide collectie regelmatig van nieuwe producten die voldoen aan de wensen van de tijd.

  Het assortiment bestaat uit hoogwaardige producten. Van garderobesystemen tot lockers, brochurestandaards tot vitrines, maar ook van spiegels tot sidetables. De tijdloze ontwerpen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, musea en hotels maar ook  thuis.