F

Merken

 • Basic kapstokken

  Basic kapstokken

  Onder de naam Basic voeren wij een gevarieerd assortiment kapstokken en accessoires met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 • Cascando

  Cascando

  Cascando is een Nederlands interieur design merk. Stuk voor stuk prachtig ontworpen producten voor op kantoor of thuis. Cascando staat voor kwaliteit en werkt met een internationaal team designers. Cascando ontwerpt, produceert en assembleert de producten in eigen beheer. Alles is erop gericht om vernieuwende en unieke producten te ontwerpen met een eigen identiteit. De stijl, vorm en functie moet bijdragen aan het verbeteren van het werkklimaat in een open kantoorruimte. De kwaliteitsstandaarden liggen hoog als het gaat om materiaalkeuze, detailafwerking en duurzaamheid. Het assortiment bestaat onder anderen uit kapstokken, garderobe rekken, kledinghangers, paraplubakken en wandgarderobes. Maar ook brochurehouders, zitelementen, tafels, whiteboards en prullenbakken.

 • Casibel
 • Formani

  Formani

  Formani biedt een exclusief assortiment deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag. Het Nederlandse bedrijf werkt samen met toonaangevende ontwerpers als Piet Boon, Edward van Vliet, Tord Boontje en Bertram Beerbaum. Noviostores.nl is dealer van Formani en u kunt alle producten bij ons bestellen. Neem contact met ons op als u een product dat u zoekt niet kunt vinden, we helpen u graag!

 • Impresso
 • Intersteel

  Intersteel

  Ontdek ons ruime assortiment aan Intersteel producten. Intersteel staat bekend om zijn design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. De producten hebben een elegant design en zijn van hoge kwaliteit. Voor elke woonstijl heeft het merk een bijpassende productlijn. Zo zijn de producten in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.

 • Unilux

  Unilux

  Het Franse Unilux biedt een ruim assortiment producten voor inrichting van de werkplek, voornamelijk kapstokken en verlichting. Allemaal hoogwaardige en betaalbare artikelen waar over nagedacht is. 

 • Van Esch

  Van Esch

  Van Esch is een Nederlands familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van garderobesystemen en entreeaccessoires. Sinds 1972 werken zij aan 'The Perfect Entrance',  de perfecte entree van uw woning of bedrijfspand. Van Esch werkt samen met ontwerpers uit binnen- en buitenland en voorziet de uitgebreide collectie regelmatig van nieuwe producten die voldoen aan de wensen van de tijd.

  Het assortiment bestaat uit hoogwaardige producten. Van garderobesystemen tot lockers, brochurestandaards tot vitrines, maar ook van spiegels tot sidetables. De tijdloze ontwerpen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, musea en hotels maar ook  thuis.