Hakenprofielen

Wilt u uw garderoberuimte vergroten? Ontdek ons ruime assortiment in hakenprofielen. Een hakenprofiel is een rij van kledinghaken naast elkaar die u gemakkelijk kunt bevestigen aan een wand. Ideaal voor als u veel jassen of tassen naast elkaar wilt ophangen. Er zijn eindeloos veel combinaties mogelijk dankzij de verschillende kleuren en maten. Zo kunt u iedere ruimte omtoveren tot een mooie en ruime garderobe. De hakenprofielen van de Tertio-serie worden veel gebruikt voor kantoor- en schoolgarderobes.

Hakenprofiel of schoolkapstok kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €23,00 - €209,00

    € 23,00 - € 209,00

Materiaal

Materiaal

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Serie Kapstok

Serie Kapstok

Er zijn 24 producten.

Item 1-24 van 24 in totaal item(s)

Actieve filters

Hakenprofielen met kapstokhaken 

Op de hakenprofielen zitten verschillende kapstokhaken. Dit zijn stevige jashaken van metaal of aluminium waar u uw jas, tas of ander item aan kunt ophangen. Voor de kleine gang hebben wij een uitvoering met 5 haken en voor de grotere gangen hebben wij een uitvoering tot zelfs 20 haken. Ontdek de verschillende uitvoeringen.

Hakenprofielen met kledinghanger

Een andere variant met kapstokhaken is een hakenprofiel met kledinghangers. Hier kunt u jassen, colberts en blazers netjes ophangen waardoor ze niet gaan kreukelen. Neem de Van Esch Terito H22k. Op dit profiel zitten 4 haken waar bijpassende kledinghangers naast elkaar hangen. Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo vindt u altijd een profiel die in uw gang past.

Schoolkapstok

Voor scholen zijn hakenprofielen een ideale oplossing voor het ophangen van de jassen in de gang. De Van Esch Tertio HA is bijvoorbeeld een veelgebruikte schoolkapstok. De kleinste gebruikers kunnen gemakkelijk hun jas ophangen. Alle haken zijn naar binnen gekeerd. Extra veilig dus als er veel kinderen rondlopen of rennen! Een ander veelgebruikte schoolkapstok is de Ilium H wandprofiel. Deze kapstok heeft een bredere balk waardoor de kapstokhaken gepersonaliseerd kunnen worden met naamstickers. Liever een verrijdbare garderobe? Dan is de Van Esch Tertio Junior verrijdbare schoolkapstok iets voor u.