Kledinghangers

Kledinghangers zijn perfect voor het netjes ophangen van uw jassen. Door het gebruik van kledinghangers verkleint u de kans op kreuken in uw kleding. In ons assortiment vindt u ook bredere kledinghangers die een schouderpartij mooi in vorm brengen. Ideaal voor mooie kantoor blazers. Daarbij kan een kleerhanger ook een mooie toevoeging zijn binnen uw interieur. Zo hebben wij een groot aanbod aan verschillende design kleerhangers waar uw oog ook plezier van heeft. 

Kledinghanger kopen?
Category image
close

Prijs

Prijs

  • Range: €7,00 - €170,00

    € 7,00 - € 170,00

Materiaal

Materiaal

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Type product

Type product

Serie Kapstok

Serie Kapstok

Er zijn 23 producten.

Item 1-23 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters

Kapstokken met kledinghangers

Voor onze kleerhangers hebben wij ook verschillende staande kapstokken waar uw jassen aan opgehangen kunnen worden. Neem bijvoorbeeld de Van Esch Philippe garderobestandaard. Deze fraai afgewerkte kapstok wordt geleverd inclusief kledinghaken die dezelfde kleur hebben als de kapstok zelf. 

Houten kledinghangers

Naast de stevigheid zijn de houten kledinghangers ook een van de meest klassieke kledinghangers uit ons assortiment. De hangers hebben een warme uitstraling en passen bij ieder interieur. De Vesta kledinghangers van Unilux zijn gemaakt van eikenhout en afgewerkt met wax. Hierdoor voorkomt u schade aan uw kleding en blijven de haken lang mooi.