Alle producten van het merk Formani kapstokken

Formani staat bekend om zijn focus op elegantie en functionaliteit. Met een unieke collectie van hoogwaardige kapstokken weet Formani een perfecte balans te vinden tussen stijlvol design en praktisch gebruik. Het Nederlandse bedrijf werkt samen met toonaangevende ontwerpers als Piet Boon, Edward van Vliet, Tord Boontje en Bertram Beerbaum. Noviostores.nl is dealer van Formani en u kunt alle producten bij ons bestellen. 

close

Prijs

Prijs

  • Range: €91,00 - €140,00

    € 91,00 - € 140,00

Kleur

Kleur

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

De stijlvolle jashaken van Formani

Bij Formani gaat design hand in hand met kwaliteit. Elke jashaak wordt met zorg ontworpen en vervaardigd met oog voor detail en vakmanschap. Gemaakt van duurzaam roestvrij staal, zijn Formani kapstokken ontworpen om jarenlang mee te gaan en tegelijkertijd een blijvende indruk achter te laten.

Formani kapstokken in samenwerking met Piet boon

Piet Boon is wereldwijd bekend om zijn tijdloze ontwerpen en compromisloze aandacht voor detail. Met een passie voor vakmanschap en een voorliefde voor minimalistische elegantie, weet Piet Boon jashaken te creëren die zowel een statement maken als naadloos opgaan in elk interieur.

Formani kapstokken kopen?

Naast enkel jashaken heeft Formani ook andere producten die beschikbaar zijn binnen de winkels van Noviostores. Denk hierbij aan: Deurbeslagbrievenbussen of badkamer accessoires. Neem contact met ons op via info@noviostores.nl of telefonisch via 024 - 206 1340 als u twijfelt of een specifiek product niet kunt vinden, we helpen u graag!