Accessoires

Bij Kapstokkendirect.nl hebben wij een groot aanbod aan accessoires voor uw kapstok of garderobe. Handige items om uw entree zo compleet mogelijk te maken. Van paraplubakken tot bijzettafels en van brochurehouder tot schoenenrekken.

 

Garderobe accessoires kopen?
Category image

Er zijn 99 producten.

Item 1-24 van 99 in totaal item(s)

Actieve filters

Paraplustandaard

Een opgeruimde maar vooral droge entree. Door het gebruik van een paraplubak wordt nattigheid in je interieur voorkomen. Naast de functionaliteit kan een paraplubak er stijlvol uitzien. Zo hebben wij verschillende designer paraplubakken in ons assortiment die een toevoeging zijn voor uw entree. De Tangram paraplubak van Van Esch is hier een mooi voorbeeld van. Deze bak is functioneel door zijn driehoekige vorm maar ook stijlvol door zijn metalen look. 

Papierbak

Maak het uw gasten makkelijk door het gebruik van een papierbak. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende papierbakken. Van cilinder bakken tot afvalscheidingssystemen. Naast papier kunnen uw gasten hier ook bekers, restafval en plastic in weggooien. Zo blijft uw entree netjes en opgeruimd.

Afzetpalen

Wilt u uw gasten op een chique en luxe manier naar de entree begeleiden? Ontdek onze afzetpalen. Onze Afzetsystemen zijn te verkrijgen in het goud en het zilver. Ook hebben we verschillende kleuren henneptouwen zodat er altijd eentje tussen zit die past bij jouw entree.