Accessoires
Accessoires

Passende accessoires voor bij uw kapstok of garderobe. Paraplubakken, bijzettafels, brochurehouders, papierbakken en spiegels voor in uw hal of ontvangsruimte.

Subcategorieën

 • Bijzettafels

  Een grote tafel is in de entree zelden nodig. Toch bestaat soms wel de behoefte om er even iets neer te leggen of weg te zetten. Een kopje koffie bijvoorbeeld of een paar brochures. Een of meerdere bijzettafels vormen een praktische oplossing. Ze zorgen voor dat beetje huiselijkheid, waardoor bezoekers zich direct thuis zullen voelen.

 • Brochurehouders

  Met zo weinig mogelijk middelen een zo goed mogelijk resultaat bereiken. Dat is het idee achter een goede brochurehouder. Want het is niet het ontwerp zelf dat de aandacht moet trekken, maar het zijn de folders, bedrijfsbrochures en magazines die om aandacht vragen. De perfecte brochurehouder leidt dus nooit de aandacht af van waar het werkelijk om gaat.

 • Papierbakken

  Silo is de naam van een verzameling cilindervormige paraplu- en prullenbakken. Door het ingetogen uiterlijk is prullenbak Silo PB plaatsbaar in ieder interieur, ongeacht de stijl. De bakken zijn uitgevoerd in roestvast staal of in de kleuren zwart en metallic grijs. Het strakke design is van de hand van ontwerpteam van Esch.

 • Paraplubakken

  De paraplubak is misschien wel één van de meeste praktische accessoires in een entree. Door de natte paraplu er bij binnenkomst meteen in te plaatsen, wordt nattigheid in het interieur voorkomen. Dat de vormgeving ervan vaak onderbelicht blijft, is onterecht. Gelukkig manifesteren sommige exemplaren zich als een blikvanger.

 • Spiegels

  Het is niet de spiegel zelf, maar de lijst die de spiegel maakt. Zoveel maakt de door het Deense bureau Pelikan & Co. ontworpen spiegel Liston wel duidelijk. Door de nauwelijks zichtbare lijst lijkt de spiegel op te gaan in de ruimte. Die indruk wordt nog eens versterkt doordat spiegel en aluminium lijst één vlak vormen. Liston is er in verschillende maten, variërend van 50 bij 50 tot 100 bij 200 centimeter.

 • Vitrinekasten
 • Schoenenrekken

  Bent u op zoek naar een fraai en functioneel schoenenrek? Wij bieden een ruim assortiment zeer mooie schoenenrekken. Ontworpen door gerenommeerde ontwerpers en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

 • Dressboys

  Een dressboy is handig om uw kleding netjes op te hangen, bijvoorbeeld in de slaapkamer. Houdt uw kleding als kamer netjes en opgeruimd!

 • Afzetsystemen

  Met onze afzetsystemen kunt u zowel binnen als buiten een luxe en/of functionele afzetting creëren. Praktisch, veilig, snel!

per pagina
Toont 1 - 24 van 44 producten